Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    Még folytatom a spamelést: sikerült végül a tegnapi versenyen megfutni a félmaraton PB-t. Hajszál pont 3:55-ös átlagtempó jött össze, amit szerettem volna, 1:22:32 a vége strava szerint. Sajnos a verseny távja eredetileg is csak 21 km volt, az óra pedig kb. 20,94 km körül mutatott, amikor áthaladtam a célon, úgyhogy mindenki nagy meglepetésére még mentem tovább. :DDD [link] Ha valakit érdekel.
    Bónusz, hogy ez simán elég volt a 2. helyre. Az első helyezett borzasztó messze, 4 és fél perccel előttem ért célba, de utánam is nagy volt az űr, több mint 6 percre jött a 3. Ennek ellenére nem légüres térben futottam, mert egy 3,5 km-es kör volt kijelölve és egyszerre indultunk a 7 és 14 km-t futókkal, szóval folyamatos előzésből állt a futás. A visszafordítókat (körönként 2 db) már nem is mondom, meg az össze-vissza kanyargást. De legalább az időjárás ideális volt, 30 fokban, tűző napon ez nem sikerült volna. A 19-20. km így is baromi nehéz volt, ott majdnem elengedtem, tekintve az előnyömet a 3. helyezettel szemben. De azért szerencsére csak pár mp-et lassultam, így elég volt az időhöz a végén.
    A Rebel 2 tette a dolgát. Tempót váltani (akár előzés miatt, akár a visszafordítóknál) jobban lehet(ett volna) az adidas adizero proban, de az jobban szét is verte volna a lábam ilyen távon. Ezért is vagyok nagyon kíváncsi az Endorphin Speed 2-re. Ha ennek a kettőnek a jó tulajdonságait tudná ötvözni, az nagy király lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák