Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz LZs?! #8030 üzenetére

    Be. Az eredeti terv is december volt a rendelés leadására, de ha hamarabbra terveztem volna, akkor is bevárnám, így, hogy kiderült, hogy ilyen közel van.

    Na, te úgy látom érted a problémát az üléssel kapcsolatban :D Körülbelül ezek a gondolataim nekem is. Azt bánom, hogy nem volt ott egy alapüléses modell is, hogy egyből érezhessem a különbséget. Az rémlik, hogy az tényleg hűha volt, mikor beleültem. És még ha csak nem is nézzük a számokat, akkor is miért akarnék egy kevésbé kényelmes ülést?

    Nem is a kényelem, nem fotelt akarok. De az alap ülésnek mintha az oldaltartása is jobb lenne. Képeken is ha megnézed, az alap ülés oldaltámaszai (vagy minek hívják) sokkal nagyobbak. Konkrétan, mikor beleültem, teljesen satuba fogta a hátam, a karjaimat meg azokra tudtam letenni. Kb. olyan pózban voltam, mint a hülyegyerek, aki 2x lement a kondiba és már egyből dinnyével a hóna alatt járkál. De nagyon stabilnak éreztem.

    Ezzel szemben a Sparco-ban ugy éreztem, hogy van helyem fészkelődni. "Lötyögtem" benne, hogy úgy mondjam :DDD Mint ha nem lennék elég nagy ahhoz az üléshez (amúgy nem is érem el a 170 centit). Kinézetre egyébként jobban tetszik.

    Na nem azt akarom mondani, hogy nem jó ülés. Itt kb. arról megy az agyalás hogy melyik legyen: a kurva jó vagy a még kurva jobb. De én az alapot nagyon jónak éreztem.

    Jövő hétvégén megpróbálok összefutni vmelyik QV-s ismerőssel, hogy behuppanjak az alap ülésbe egy próbára.
    Meg van itt helyben egy haverom, most vett egy M4 GTS-t. Azt mondja annak is veszett ülése van. Rá is ráírok majd, kíváncsi vagyok a BMW mit tud felmutatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák