Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz nejad #93023 üzenetére

    4 sorozat van idore 4x15perc. Egy sorozatban 12percig megy a kovetkezo felfele valtott labu szokdeles (nem sebessegre,ennel jobb ha lassabban csinalod,emeled a terded es erosen elrugod magad!) kb 20-30meter dongolt foldesen meredek emelkedore. Fent par mp seta,majd kb 50m lassu kocogas egyik iranyba 50m vissza. Lefele porgetjuk a vegen fekezessel (ez igazi bokaerosito,es comb is a fekezes vegett) lent kb 30-40meter kocogas egyik irany es 30-40m vissza az emelkedo labahoz. Ugye ez megy 12percig az kb 4db emelkedo. Ezutan a szett vege jon SIKON 3x70-100m gyorsito kb 90%-s sebessegig (nem teljes sprint!) vissza seta v. laza kocogas. Igy 12+3perc az egy szett.
    Innen indul egybol a masodik szett,es igy vegig 60perc a negy szett.
    Elsore egy szettet javaslok,ha az megy ket alkalom utan mar mehet 2szett,azzal nem lesz gond,sot a harmadik szettet is igen gyorsan hozza lehet majd tenni.
    A negyedik szettre mar igen elfarad minden alkatresz,ahhoz adj idot magadnak egy 8-10 alkalommal mar elotte csinalj 2 v. 3 szettes verziot.
    Utana mar nem lesz gond,ha nem hanyagolod tul sokaig.
    Ja alacsony epitesu cipot javaslok,semmi agyon-habositott billegos holdjaro :N alacony drop,vekony talp,dolgozzon a lab minden alkatresze :K

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák