Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chereiose

    addikt

    válasz Chereiose #73001 üzenetére

    Na ma elmentem a kereskedésbe, és megvan még nekik a tegnap linkelt ([link] ) Piaggio Zip, de itt van még egyszer a link.

    Kérdeztem az emberkét, hogy a Motowell újonnan vagy ez, azt mondta jobban járok a Zippel. Meg, hogy kevés km-es. Gumik is jók, bár nem tudom azt nem kell-e cserélni hiába 1200km-es, mégis csak 5 éves motor. Kérdeztem mennyire lehet alkudni, nem mondott nemet, sőt amikor kérdeztem, hogy egy szervizt lehet-e kérni (ahogy az összefoglalóban is írjátok, az olajat és az olajszűrőt fontos cserélni), mondta, hogy alkunak tekintve akkor azt ők ingyen leszervizelik nekem. Szerintetek ez így korrekt, ér ez a robogó 270k-t? Vagy próbáljam meg úgy, hogy alku 250k-ra + szerviz, vagy az már pofátlanság lenne?

    Holnap elviszem egy körre, nem egy nagy testű robogó de ide a közelbe elég lesz nekem szerintem. Külsőre amúgy nem fogott meg, mert elég koszos a lábtartó és az idomok is, szóval hogy úgy mondjam nem egy vásárló csalogató a látványa szerintem (jobb oldali visszapillantója nincs is, de azt mondta tesz rá nekem egyet), de talán így is jó állapotú, főleg ha a hirdetésben leírtak igazak és 1 gazdás MO-i volt. Viszont van bennem akkor is egy kis félsz, mert mégis csak 5 éves a motor, akármit mondanak nem ismerem az előítéletét és nem akarok kifogni egy olyat, amit hetente vihetek szervizelni. De egy új áránál olcsóbb is és legalább olasz minőség, meg árra visszatérve nem akarok azért több százezret kiadni (350 a határ) egy kismotorért. Esetleges próbaúton mit próbáljak rajta megnézni? Valamint ha ez MO-i volt, valami dokumentáció vagy bizonyíték vajon létezik róla, kézikönyv stb?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák