Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    Topikgazda

    válasz KTMHobby3 #74960 üzenetére

    "Nem árt ha tudod hogy SMKP-ra utólag is szabad felszerelni reflektor/tompított lámpát, a jobb világítás érdekében, ami lehet ledes is. Ez le van írva."

    Legyszives ezt valamilyen rendelettel/jogszaballyal vagy barmi hivatalos forrasbol szarmazo dokumentummal/linkkel bizonyisd vagy masold be.

    Az elmult par hozzaszolas errol szolt, hatalyos jogszabalyokkal es minden egyebbel az ellenkezojet bizonyitva, bemasolva.

    Az olyan valaszt es bizonyitast, hogy "Ez nem igaz." vagy "Ez le van irva" gondolom te se fogadnad el egy vitaban, mint ahogy a linkelt jogszabalyokat sem voltal hajlando atnezni vagy az ellenkezojet bizonyitani.

    Mondom meg egyszer: nem a szemelyeddel van bajom, csak barmi konkret hivatalos info alapjan ez felrevezetes amit csinalsz.

    Vagy esetleg ha konkretabban fogalmazol, pl igy:
    Lehetseges utalogasan ledes vialgitast tenni SMKP-ra, ha a gyari vilagitotestet egy europai megfelelosegi tanusitvannyal rendelkezo teljesen LED-es rendszeru fenyszorora csereled stb.stb. . De ez meg igy sem lenne megfelelo, mert az eddigi ismert szabalyok alapjan ez nem legalis.
    Raadasul amit leirtal, az mar megint mas ertelmezesu mint amirol elozoleg finoman keverve volt a dolog (pl LED-es izzo a gyari fenyszoroba).

    De tudok jobbat:
    Ha az NKH-tol kerek egy hivatalos allasfoglalast a temaban, akkor vegre kepes leszel elengedni ezt a dolgot es ha igaz, hogy nem lehetseges ilyen dolog, akkor elfogadod?

Új hozzászólás Aktív témák