Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dellfanboy

    őstag

    válasz JoinR #146031 üzenetére

    az ilyen esetekben szvsz meg se rendelik az alkatreszt..vagy a gyakornok feladata volt aki nyar utan visszament a suliba...
    azt ne mondd, mar hogy barmilyen marka megengedheti maganak, hogy honapokig nem kuld alkatreszt? sales utan vege az ugyfelkapcsolatnak? :U csinalj rola egy videot told fel tiktok, YT,FB -re azt csak eszbe kapnak..(elobb utobb)
    velem is probalkoztak mikor a krosszmotorhoz kellett alkatresz, a kiscsavo a pult mogott bizonygatta megrendeltek, meg elkuldtek az emailt de o nemtud nemetel majd kollegaja intezi 2 het utan. mondtam neki hivjad fel azt a labancot, en tudok nemetul majd beszelek vele. ezt meghalotta gondolom a fonoke hiphopp elotermet es meg aznap du lett alkatresz.
    vagy pl meg covid elotti story : en kerestem mar meg LinkedIn-en az xy marka Europai muszaki igazgatojat, hogy a kp nem kuld alkatreszt a magyar dealernek, ez hogy lehet? , 3 napon belul meglett az alkatresz.

    x millat nagynehezen osszesporolsz es akkor hagyod magad ilyen fals dumakkal lerazni, hogy nem jott meg meg az alkatresz? hagyjuk mar, verd az asztalt, ugyved, fogy vedelem kapjak osszemagukat ezek a csicskagcik. a sales megy az aftersales meg nem? jutalek helyett lfasz kell az ilyeneknek.

    sot mostanaban nekem eleg jo tapasztalatom van hogyha fb-n megkeresem a ceget. es direkt nekik irok 1-2napon belul alt megoldottam a problemaim. nemtom milyen gep ez, de ha ktm irnek a ktm ag-nek, angolul, hogy ez a story alvazszam, garancialis hiba honap ota parkolopalyan a gep miert. azt is leirnam hogy ha kell kimegyek ausztriaba azert a kva kabelkotegert.

    [ Szerkesztve ]

    eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

Új hozzászólás Aktív témák