Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz rottenbull #147038 üzenetére

    Nem tudom, utangyartott alkatreszeknel honnan szarmazo gyartmanyokkal dolgozok egesz pontosan, de az en tapasztalatom az, hogy minden, ami nem gyari, egyszeruen vagy szarabb, vagy nem mukodik ugy, ahogy kellene. Most hogy jobbnak nez ki... ez azert elege feluletes dolog.

    Pl fekkarok: sosincs a helyen a feklampa es kuplungkapcsolo nyomokarja. Akarmilyen szuper cnc faragott. Ha eloxalt a termek, akkor 10 bol 8x utana kell csiszolni a csavarfuratot, hogy egyaltalan felmenjen a helyere, mert az eloxalassal a csavarfurat szukebb lett. Ezt termeszetesen az eloxalas eltavolitasaval lehet megtenni. Az utangyartott fekkarnak mindig van egy kenyelmetlen "éle" az eredeti brembohoz kepest.

    Fekcsoveknel mindig az eredeti vezetok roncsolasaval lehet csak beszerelni, ami engem zavar. Mindezt az univerzalis mivoltuk miatt, tehat sporolas miatt.

    Kipufogoknal a titan otvozetek elrepednek gyakran. Az acel a legjobb faradas szenpontjabol. A titan meregdraga, konnyu, de nem kozutra valo.

    A roviditett rendszamtablatartok a legbotranyosabbak. Nem csak azert, mert onnantol a hatadra bssza a sarat a hatso kerek, minden esetben, hanem vannak olyan kiegeszitok, amik egy bizonyos berugozasnal beleernek a hatso kerekbe. Akar karbonbol is.

    Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Sztm nem tesztelik korultekintoen ezeket az alkatreszeket, csak megcsinaljak jozan paraszti logika alapjan. Ha sikerul, jo lesz, ha nem akkor nem.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák