Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz tomcica #75957 üzenetére

    Hát, ez tipikusan a "nincs itt semmi látnivaló" kategória volt, ahogy te mondanád. ;]

    Ugye egy edzőverseny volt a terv, megnézni, hogy hogy állunk tavalyhoz képest, nem PB kísérlet, úgyhogy 3:50-es tempó volt a cél. Ez rendben is volt, 3:49-es átlag lett, úgyhogy szerintem pár hónap múlva, egy jobb pályán sima lesz a 3:44-3:45.

    Szeretem a szegedi futóversenyeket, de ez a töltésre fel-le, rakpartra fel-le, hidakra háromszor fel-le, 8 km földes/murvás úton, ez valahogy nem hiányzott. Keringésileg rendben volt a teljes táv, de ez a sok, kis fel-le, meg a murvás földút nagyon szívta az energiát. Frissítésnek három gélt vittem, 5K/10K/15K-nál elnyomva teljesen jó volt, energiaszint is rendben volt, meg a gyomrom se háborodott meg. Időjárás szinte tökéletes volt... 12 C°, felhős idő, egyedül egy kis szél volt, de az leginkább csak a hidakon és a rakparton szivatott, zártabb helyeken teljesen rendben volt.

    Ami kicsit csalódás, hogy ezzel az 1:20:30-as idővel megnyertem a félmaratont, így kb. az első 3 km után egyedül futottam végig, nagyjából mintha itthon futottam volna a kerékpárúton... sehol senki csak az útvonalbiztosítók mutatták hogy jobbra vagy balra. Pedig pont azért neveztem erre a versenyre, hogy legyen egy kis versenyhelyzet, felmérőt itthon is futhattam volna bármikor egyedül. :U

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák