Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    válasz #64052736 #76000 üzenetére

    Általánosságban a decás cuccoknak az előnye, hogy sok esetben olcsóbban kapod ugyanazt. A hátránya viszont az, hogy sok esetben adnak egyféle megoldást, ami lehet hogy neked bejön, lehet hogy nem, ráadásul sokkal erősebb a fast fashion jellege a termékkínálatnak mint a nagy márkák esetében, ha valamely nagy gyártó megjelenik valami hirtelen trenddel, ami vagy jó neked, vagy nem, akkor ők úgy veszik át, hogy adott vonalon minden termékük olyan lesz, pl. ilyen volt a túranadrágoknál a két oldalon lévő tépőzár az öv helyett (katasztrófa...), vagy mikor túracipőik sarkát downgrade-elték az aktuális divat mentén.

    A másik, hogy az elmúlt 2-3 évben a középkategóriát elkezdték kiiktatni azzal, hogy alsótól középig nem árat emelnek, hanem minőséget rontottak, míg a saját kínálatban legdrágábbnak számító termékeik árát úgy emelték, hogy már minimálisan olcsóbbak csak a márkás termékekhez képest, utóbbiaknak viszont nagyobb akcióik szoktak lenni.

    Most is van amit onnan veszek, főleg futó cuccaikban vannak még jó termékeik, illetve apróságokban, pl. zoknikban jók. De apróságokban is, pl. régebben jó kesztyűket lehetett ott kapni, mára teljesen kiiktatták a minőségibb saját márkás kesztyűiket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák