Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Never79

    tag

    Köszi mindenkinek, én is úgy gondolom már, hogy nem lesz gond, csak fejben kell majd ott lennem. Ma a tegnapi fáradságot felváltotta a bizsergető érzés, a kellemes fáradság. Jó amúgy hogy bejártam, egy-két helyen simán benéztem, vitt a lendület. Persze versenyen ki lesz szalagozva, szóval azért könnyebb dolgom is lesz. Bár belegondolva volt egy-két vicces rész, kövekkel, gyökerekkel, ha ezekre ráesik a sok falevél... Mindegy, így tudom legalább hol kell majd figyelni.

    Kis morgolódás részemről: Dömösön akkora túrista tömeg, hogy még ennyit életemben nem láttam (pedig itt lakom a Turulnál, s azért ide is sokan járnak). Az még hagyján, hogy tömeg, de mintha nem érdekelné az embereket, hogy szemből jön valaki gyorsan, nem állna félre picit sem, hogy elférjünk rendesen egymás mellett a single tracken, vagy a keskeny ösvényen. Előre nem figyel szinte senki.

    Dobogókő: tömeg itt is, motorosok hada, persze járatják a motort tiszta benzingőz a parkoló és környéke. Gyorsan töltöttem is meg a kulacsaim, s tűntem is onnan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák