Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    Topikgazda

    válasz tothferenc #81619 üzenetére

    PCX-bol 700k korul en mar inkabb vennek leinformalhato elso tulajos belfoldi peldanyt, van beloluk jopar.
    Pont ma lattam egyet, 750k 2016-os elso tulajos itthon vasarolt, valami 9k km-el, de egy kevesett futott itthoni 2014-estol se felnek.
    Kint se olcso ami jo es ilyen arfolyam mellett nagyon olcson kell kint megvenni, hogy meg keressen is rajta az ember a koltsegeket leszamitva.

    Ranezve Willhaben, Mobilen pl 1900-2600eur korul vannak a 2015-2019-es normalis allapotu PCX-ek.
    3000eur az uj.

    Ha azt hazahozza, lepapirozza, akkor megall annyiban majdnem mint egy uj.
    Ahhoz, hogy 6-700k korul lepapirozva adjon el egy kulfoldi gepet, kb az 1000-1200 euros kategoriabol kell valamit behoznia, ha nem barati szivessegbol dolgozik :(

    Csak gyors pelda: hosszu a story, de motorvezerloket javitok/javitottam egy idoben es fent vagyok meg mai napig egy ezzel kapcsolatos kulfoldi forumon, ahol lehet segitseget is kerni. Na ez atment mar arra a szintre, hogy van kulon kategoria, ahol lehet kerni hogy a muszerfalbol kinyert tartalmat segitsenek mar atirni adott km-re. Van fent jopar magyar user, az egyik(ahogy nagyjabol beazonositottam pest kornyeki) csak 2 ev alatt valami 700 ilyen kerest irt be, ezzel foglalkozik.
    Nagyrobogos topicban regebben beraktam mar egy szep kis gyujtest, hogy milyen motoroknal milyen eredeti oraallas es mire keri, hogy tekerjek vissza, majd mindjart megkeresem, de a legutobbit berakom ide:

    Na igy lehet olcson kint Scarabeot is venni pl.

Új hozzászólás Aktív témák