Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peetta14

    tag

    Csak beköszönök, így nem látszik majd a 700 olvasatlan komment. :)

    2023. évi összefoglalóm (+250km 2022-hez képest), nagyszerű év volt november közepéig, amikor is egy tervezett 1,5-2 hetes piti követően lesérültem, majd 2 hétig covid-szerű betegség, majd a tetéjére egy fogtörés/húzás. Így 6 hetes totális sport nélküli hét is lett a végére. Lényegében lenulláztam magam a csúcsforma után (3:25 októberi maraton, majd 42 perces november eleji 10k), fel is jött vagy 3-4 plusz kg is.
    2 hete elkezdtem az újjáépítést. Durva, hogy egy 130 hrm futás után izomlázam volt :O .
    Z2 és heti egy Z3 futás mellett az újdonság nálam (ha megmarad a kitartás), hogy erősítek sokkal többet, célzottan (HIIT edzések) meg célzás nélkül is :). Nagyjából a januárt, februárt, márciust tervezem alapozni, onnan meg kicsit gyorsulni, növelni a távot.
    8 fős UB az egyedüli betervezett esemény majd májusban, addigra kell visszanyerni az erőt.
    Érdekes dolog ez a hosszabb kihagyás, mert amíg benne van az ember, addig legalábbis én , folyton szövögetem a terveimet (melyik versenyre menjek, milyen távok, szintek, helyszínek érdekesek), aztán egy ilyen kihagyás, és az önbizalom a nullára esik le. Szóval, hogy nem csak testi, de lelki oldala is van ám ennek. De mint mindig, előre, kell új motiváció, hogy talpra álljunk. Hajrá mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák