Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Jobbulást mindenkinek, egyúttal érdeklődnék, van-e még szabad ágy a gyengélkedőn?

    Június elején intéztem el magam egy hosszú futás alkalmával, akkor jött ez az ágyék/hasfal franctudja milyen micsoda.
    Szép lassan alábbhagyott a fájdalom, ha nem is nullára, de redukálódott. Tegnap így, hosszú idő után kimentem egy hosszabbat futni, kedves barátommal morzsoltunk egyet a környéken. 30km lett a vége, de a végére minden bajom volt, igaz tikkasztó volt a hőség, úgy, hogy iszonyatosan keveset aludtam. Nem életem legélvezetesebb futása volt, a remek társaság ellenére sem, és akkor finoman fogalmaztam.
    Viszont futás közben szépen lassan, de biztosan elő-előkúszott ismét az ágyékos-hasas fájás. Nem bántóan, de mondjuk úgy, nem jól esően. Szerencsére nem olyan rossz most a helyzet, mint két hónapja, de azért fáj. Akkor tudatosan magasabbra emelt térddel futottam, most igyekeztem nagyon takaréklángon kocogva, a legkisebb mozgástartománnyal menni - és jóval lassabban is, mint akkor.

    Eléggé el vagyok kámpicsorodva, az elmúlt két és fél hónapban nem tudtam FM fölé menni, fájdalom nélkül. Nem is igazán tudom, mitévő legyek, és azt sem, ezzel a problémával hová lehetne fordulni egyáltalán. Bő egy hónapja leálltam az otthoni edzésekkel (core, hasazás, fekvőtámasz, súlyzózás), hogy a lehető legjobban kíméljem a hasizmom/hasfalam), de úgy fest, ez kevés volt. Előtte meg épp, hogy igyekeztem mind többet dolgozni rá, az sem vált be.
    Szóval a himbilimbi kivan :) :(

Új hozzászólás Aktív témák