Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Nem találtam passzoló topicot, így hát itt próbálok szerencsét, légyszi adjatok tippeket.

    Egyik ismerősöm hozott egy OUVision UM595-2G típusú vadkamerát. A készülék eddig SD kártyára mentette a fotókat, a srác most vett hozzá egy Telekom SIM kártyát, és e-mailben szeretné megkapni az elküldött képeket. A SIM kártyán a PIN ki van kapcsolva, az eszköz felismeri a hálózatot, be is konfiguráltam neki az e-mail címét, de a képeket nem küldi el az egység. Elindul a folyamat, majd "67-es" hibát dob, "a hálózat foglalt" hibaüzenettel. Van rajta 1500 forint, és az internet is működik, telefonba kipróbáltam.

    Szerintem minden jól van beállítva, mert ha rossz e-mailt állítok be (pl rossz jelszót adok meg), akkor más hibát ad. Felmerült bennem az is, hogy egyáltalán működik-e még 2G hálózat az országban? Valamikor szó volt róla, hogy megszüntetik, de nem mozgok ebben a témában. Merthogy a SIM vadi új, vélhetően 4G/LTE támogatással bír, de a készülék csak 2G (a típusból gondolnám) hálózaton tud kommunikálni...?
    Abból gondolom, hogy maga a szoftver nem mai, mert MMS és GPRS szolgáltatást találtam csak benne, mint küldési lehetőséget, ez elég régi technológia már. Visszafelé kompatibilisek ezek a rendszerek? Szóval egy LTE képes SIM tud 2G-t, vagy ezt kérni kell központilag, vagy mi a dolog lényege?

    Minden ötlet / megoldás érdekel, köszi a segítséget előre is! :R

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák