Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gubek-Einste

    Topikgazda

    válasz jpisti #28728 üzenetére

    A legtöbb router-t rá lehet venni, hogy AP/Switch módba működjön csak.
    A legjobb az lenne ha a jelenlegi router helyére kerülne az új mert követendő elv, hogy mindig a legfejlettebb/legújabb eszköz legyen az amely a netre csatlakozik.

    Pontosan nem értem, hogy mit értesz az alatt, hogy mac szűréssel csak ezt az eszközt engedném csatlakozni a meglévő öregecske 54Mbps routeremhez. Mert mint írtad korábban: az új eszköz AP módba lenne használva vagy a meglévő router-ből jövő kábel az egyik LAN portba lenne kötve és ebben az esetben nem lehet MAC címet szűrni mivel nincsen mi alapján megtenni.
    Az sem világos, hogy a nyomtatót a NAS-ra vagy az új router-re szeretnéd kötni.

    Amit szerintem meg kellene tenned az, hogy a jelenlegi, megfogalmazásod szerint, meglévő öregecske 54Mbps router helyett veszel egy új N-es típust, ha kell további wifi lefedettség akkor a meglévőt be lehet állítani AP módba. A nyomtatót lehet kötni a NAS-ra is, ha támogatja de nagy valószínűséggel igen, vagy az új router-re is.

    Az utóbbi néhány hónapban többen is vettek D-Link router-eket itt a fórumon és jelezték, hogy nincsenek megelégedve velük.

    A 10/0,5 net miatt bármilyen ma kapható N-es router jó lesz, bár nem írtál árat gondolom nem mindegy mennyit akarsz elkölteni rá.
    Nyomtató támogatás nélkül a TP-Link 74x/84x/94x, Asus N10x/N12x, Linksys E900/E1x00 ajánlott. USB porttal ebben a kategóriában a TP-Link 842ND és az Asus N10U van. Ezek kb 10k alatt vannak.
    Ha esetleg jó jönne a gigabites portok akkor TP-Link 3600/4300, Netgear 3500Lv2, Asus N15U/N16. Ezek 20k-s árban vannak.

    [ Szerkesztve ]

    Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Új hozzászólás Aktív témák