Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • godjopet

    csendes tag

    válasz nrg_52 #61125 üzenetére

    Bonyolódik a dolog, de legalább van sikerélmény is :)
    A fenti és a mostani teszteket is természetesen mind egy helyről végeztem a laptoppal is és a telefonnal is, asztalnál ülve.
    Az első beállítás nem hozott javulást. Visszaállítottam auto-ra. A második javaslat sem hozott javulást. Utána az összes javasolt beállítást együtt is kipróbáltam, itt már örülhettem. A laptopon - amitől elvileg nem szabadott volna többet várnom 50 Mbps-nél - 80 Mbps-et mértem (speedtest pont nettel). Heuréka. Nyilván jó lenne a 150, vagy mint nálad 200+ Mbps, de már ez is siker.
    A telefonon viszont rosszabb lett. Többször is rámértem az elmúlt 20 percben, nem változik. A laptopon is van némi ingadozás 66-82 között, de ez határozottan jobb a 45-nél.
    Ámde! :) A router (vagyis az USB-jén levő HDD) és a laptop között az adatmásolás az istennek se akar feljebb menni 6 MB/s-nél. Pedig a 80 Mbps mellett minimum 10 MB/s-nek kellene lennie ha jól számolok.
    Ha van kedvetek még velem bajlódni, megköszönném ha esetleg itt is tudnánk javulást elérni. De a lényeg (laptop wifije) javult, szóval köszönöm az eddigieket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák