Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    Sziasztok,

    adva van
    UPC internet
    modem
    router NETGEAR WPN824 v.2

    gépem Lenowo thinkpad r500, IntelR wireless wifi link1500 gyári vista ...

    kb 1 éve a kezdeti bénázások óta rendben megy a dolog.

    De most hétvégén mivel hazamentem vidékre, "spóroljunk az árammal" felkiáltással kihúztam mind modem mind router tápját.

    Vasárnap este visszadugom de valahogy a net sehogy se akart felállni, úgy láttam hogy a wifi link 1500 nem látja a routert (ha működik a wifi akkor a gépen a kis wifi led villog, de most csak folyamatosan világított) régebben is volt ilyen néha de akkor egy sima pc restart segített. Most egy jó pár restart, manuális wifi ki-be kapcs, stb, de nem segített semmi...

    máskor is volt, hogy 1- percre kihúztam a tápot valamilyen hálózati probléma orvoslására akkor működött, de most ha 2 napig nem kapott áramot akkor "meghal"?

    Mi lehet a baj újra kell konfigurálni a rendszert pc-t routerhez? (anno sajnos én nem voltam otthon mikor UPC-s ember belőtte a rendszert)

    sajnos konkrétan nem tudok kérdezni mert ugye most munkahelyen csöcsölük
    Ha tudnátok 1-2 tanácsot adni mire figyeljek oda stb. mit nézzek meg konkrétan, mivel deríthetem ki hogy mi a baj stb. azt megköszönném.

    (este ugye nem lesz netem ezért előre próbálok valami infót begyűjteni)

    Köszönöm

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák